Khamis, 25 Disember 2008

Perihal Kalendar Gedik


081225 19:30
Untuk tahun tahun baru yang menjelang ni, dan untuk pare pembace setie blog saye yang senantiase rajin menjenguk (terime kaseh banyak-banyak -terutamenye ain fadzal), saye hadiahkan:bofu_26: oh yeah kalender bulan januari 2009 kepade awak. jangan main-main, ini bukan kalender sebarangan. ini saye design (cheh..) sendirik taw. penat taw. eksklusif, tiade boleh dijual beli, tiade dapat di tempat lain, hanye di weblog ini sahajelah. sile klik untuk muat turun.

untuk berlaku adil, juge ade versi untuk komputer macintosh :puteh_2:bagi pembace yang menggunekan komputer mahal lagi canggih dan tidak mesre penggune ittew -ye, janganlah terlalu suke sangat, kerane saye tidak suke awak. bagilah saye satu G5 barulah saye akan suke awak. ok?:mJahat:

apepun, untuk menaikkan lagi semangat awak membace blog perasan canggih saye, saye akan hadiahkan lagi kalender pade bulan hadapan dan seterusnye. bermaksud, akan ade kalender baru untuk setiap bulan baru yang menjelang. make dengan itu, rajin-rajinlah menjengah ke sini kalau berhajat pade kalender perasan canggih rekaan inche' alifmimyanun ye!

kalender ini, bolehlah dibuat wallpaper komputer, ataupun boleh jugak dicetak diatas kertas ataupun baju.

satu harapan saye, janganlah awak menyebar-nyebarkan kalender ini. jikalau ade yang mahu akan kalender canggih ini, ajaklah die menyinggah di sini dan memuat turun dari weblog ini -supaye weblog saye bertambah populer. tapi, memandangkan saye dah pun hadiahkan kepade awak, lalu menjadilah akan ia hak awak. justeru, terpulanglah..:bofu_39:

akhir kate, terime kaseh kerane sudi membazirkan mase membace weblog saye, dan berseronoklah dengan kalender hebat lukisan tangan yang julung-julung kali ade ini.:mRambut:

p/s: hanye ade satu saiz saje, 1024x768. jikalau mahu saiz lain, sile maklumkan (atau dalam bahase inggerisnye request) saiz, dan tinggalkan alamat emel awak, nak mintak lebih pun bolehh.

p/s/s: pautan ke kalender akan diturunkan pade bulan hadapan, siape lambat die tak dapat.

terime kaseh.

4 ulasan:

blackpurple @ jowopinter on 27 Disember 2008 5:19 PTG berkata...

Salam Maal Hijrah 1430 bro'

Fikri: Kacaknya! on 28 Disember 2008 12:25 PTG berkata...

Nice calender beb!

alifmimyanun on 29 Disember 2008 5:42 PG berkata...

bp:
salam

kacak ke:
tankiu

nawwar aqilah on 29 Disember 2008 6:23 PTG berkata...

wa..abg amin buat sendiri..

...

wallpaper gadis cantik
(=U v U= )
th_black-and-white-wallpaper.jpg th_gloomy-girl-wallpaper.jpg th_in-green-wallpaper.jpg
 

Ranjau Sepanjang Jalan Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template