Khamis, 25 Disember 2008

Perihal Kalendar Gedik

4 ulasan
081225 19:30
Untuk tahun tahun baru yang menjelang ni, dan untuk pare pembace setie blog saye yang senantiase rajin menjenguk (terime kaseh banyak-banyak -terutamenye ain fadzal), saye hadiahkan:bofu_26: oh yeah kalender bulan januari 2009 kepade awak. jangan main-main, ini bukan kalender sebarangan. ini saye design (cheh..) sendirik taw. penat taw. eksklusif, tiade boleh dijual beli, tiade dapat di tempat lain, hanye di weblog ini sahajelah. sile klik untuk muat turun.

untuk berlaku adil, juge ade versi untuk komputer macintosh :puteh_2:bagi pembace yang menggunekan komputer mahal lagi canggih dan tidak mesre penggune ittew -ye, janganlah terlalu suke sangat, kerane saye tidak suke awak. bagilah saye satu G5 barulah saye akan suke awak. ok?:mJahat:

apepun, untuk menaikkan lagi semangat awak membace blog perasan canggih saye, saye akan hadiahkan lagi kalender pade bulan hadapan dan seterusnye. bermaksud, akan ade kalender baru untuk setiap bulan baru yang menjelang. make dengan itu, rajin-rajinlah menjengah ke sini kalau berhajat pade kalender perasan canggih rekaan inche' alifmimyanun ye!

kalender ini, bolehlah dibuat wallpaper komputer, ataupun boleh jugak dicetak diatas kertas ataupun baju.

satu harapan saye, janganlah awak menyebar-nyebarkan kalender ini. jikalau ade yang mahu akan kalender canggih ini, ajaklah die menyinggah di sini dan memuat turun dari weblog ini -supaye weblog saye bertambah populer. tapi, memandangkan saye dah pun hadiahkan kepade awak, lalu menjadilah akan ia hak awak. justeru, terpulanglah..:bofu_39:

akhir kate, terime kaseh kerane sudi membazirkan mase membace weblog saye, dan berseronoklah dengan kalender hebat lukisan tangan yang julung-julung kali ade ini.:mRambut:

p/s: hanye ade satu saiz saje, 1024x768. jikalau mahu saiz lain, sile maklumkan (atau dalam bahase inggerisnye request) saiz, dan tinggalkan alamat emel awak, nak mintak lebih pun bolehh.

p/s/s: pautan ke kalender akan diturunkan pade bulan hadapan, siape lambat die tak dapat.

terime kaseh.

Isnin, 22 Disember 2008

Perihal Dr Asri, Mawi, Hidung Tinggi dan Friendster.

2 ulasan
081223 04:02
LaluumengharamkanlahjRTMiakanalagu-laguntulisan DrTAsriubekashmuftiadengannalasan terlalu keras. takutkan bayang-bayang sendiri gamaknye.
...

merungutmpenerbitetv3mkononnyebdihalauatempohwhariakerane merakamkMawieberkahwin,arupenyemsengajepinginumenimbulnkecohalantaranntiade kebenaran diberi kerane sudah termaktub hak penyiaran eksklusif milik Astro dan Astro semate. degil tidak bertempat.

kebelakangan ini tv3 bernasib malang selalu dan membuat orang meluat walau melapor untung naik bergande tahun ke tahun. talk show sensasi ditamatkan, kontroversi liputan perkahwinan Ashraf dan Bunga Cinta dan terutamenye berite utame yang banyak melalut dan palsu memalsu. baiklah menonton misteri nusantara musim baru.

nanti, akan ade lagilah malang datang kerane selalunye perkare begini berantai-rantai.
...

adepun kerajaan negeri Selangur itu membayar 50% daripade kos penginapan mangse-mangse tanah runtuh Bukit Antarebangse yang kaye-kaye, lupe diri dan sombong-sombong belake. lantas bile diberi dewan tiade mahu mereke. diberi hotel barulah standard.

tiadelah sebab mahu tanah bukit itu runtuh melainkan mahu memberi pengajaran jua dari Tuhan keatas orang-orang hidung tinggi ini. tapi tiade mereke mahu beringat dan berfikir-fikir melainkan menyalahkan orang lain. orang-orang yang datang membantu dituduh mencuri pula adenye hingge melapor polis tanpe sebab musabab.

Nabi kite itu menggalakkan kite menjadi kaye kerane yang kaye itu kuat. tapi kalau beginilah sifatnye orang kaye, baiklah menjadi miskin. tapi jangan terlalu miskin, nanti harge barang naik merungut pulak.
...

saye merayau-rayau di frienster tanpe hale tuju dek kebosanan. akhirnye, saye menambah rakan-rakan sekolah dulu yang sudah putus berhubung bertahun-tahun selepas terjumpe secare tak sengaje. bagus friendster ni, ade manfaatnye. saye chinta friendster.

tapi sekarang friendster ade virus bogel. berhati-hatilah dengan virus bogel ini.
profile saye sudah diserang gambar bogel.

...

wallpaper gadis cantik
(=U v U= )
th_black-and-white-wallpaper.jpg th_gloomy-girl-wallpaper.jpg th_in-green-wallpaper.jpg
 

Ranjau Sepanjang Jalan Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template