Sabtu, 7 Mac 2009

Perihal Ain Fadzal di Tahun 2007


90307 13:10



Heh he. saye terlupe. sepatutnye saye sudah muat naik dan siarkan video ini 2 tahun yang lalu. tapi dek kesibukan saye terlupe. 

walau sudah terlambat, saye rase masih sempat untuk menyiarkan video ini yang ditujukan khas kepade Siti Nur Ain Fadzal anak kepade tuan rumah yang kami tumpangi ketike kejadian kerete rosak due tahun yang lalu.

terime kasih sekali lagi.

9 ulasan:

opaq malas log in berkata...

wahh..wahhh~

fauzi on 9 Mac 2009 12:25 PTG berkata...

haha...mujur tak ternampak dalam video...

ain fadzal on 10 Mac 2009 8:51 PG berkata...

ahahaha~

remove weh gambo tu!tp kalo ko ade dlm gambo tu min, baru gempak lagi.

lagi satu, nama aku xde siti.

:D

Nunn on 12 Mac 2009 1:54 PG berkata...

tak pe bro janji kita ingat budi orang

umar_skyscooter on 13 Mac 2009 12:34 PG berkata...

aslkm tuan rumah,cool blog,erm nk ajak tuan rumah ke blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com ,n jgn lupe linkkn blog ni yer,ok bye

missDcornerSengal berkata...

salam..tak nak update ke?

opaq on 5 April 2009 4:39 PTG berkata...

aku dah melepasi bulan sibok...

ko camner??

en_me on 16 April 2009 8:37 PTG berkata...

2 tahun yg lampau tewww..

Max J. Potter on 23 April 2009 10:42 PG berkata...

i haven't read your post..but i really like your header. =)

...

wallpaper gadis cantik
(=U v U= )
th_black-and-white-wallpaper.jpg th_gloomy-girl-wallpaper.jpg th_in-green-wallpaper.jpg
 

Ranjau Sepanjang Jalan Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template